Lumanari de cununie, modele pentru 2010 si 2011

Minimalista, simpla sau clasica, oricum i-ai spune, perioada 2010-2011 va aduce cu sine eliminarea ‘zorzoanelor’ si aranjamente foarte incarcate in ceea ce priveste lumanarile de cununie.

Lumanarile de nunta sunt, in mod traditional, albe, semnificand dragostea curata si puritatea mirilor, sau rosii, simbolizand pasiunea, galbene pentru a arata ca mirii sunt plini de energie si de entuziasm. Lumanarile verzi inseamna prospetime si naturalete, iar albastrul confortul emotional.

De la culoarea invitatiilor de nunta si a rochiilor domnisoarelor de onoare, la culoarea lumanarilor si a buchetul de mireasa, alegerea ei va da tonul intregului eveniment. Negrul si albul, de exemplu, vor duce la crearea unei nunti formale, pe cand turcoazul si maroul vor da impresia unei nunti mai lejere.
Cel mai important de amintit atunci cand se alege tematica unei nunti este oprirea la maxim trei culori. Alegerea prea multor culori la nunta va duce la lipsa unei unitati si formalitati la care fiecare mireasa viseaza.
Nuntile monocromatice, adica cele care implica mai multe tonuri ale aceleiasi culori, pot arata absolut superb si pot crea sentimentul de eleganta mult dorit.
Atunci cand se aleg aceste culori nu trebuie uitat faptul ca ele vor fi regasite si in buchetul de mireasa, si in rochiile domnisoarelor de onoare, tort, fete de masa sau lumanari. Deci o alegere importanta!

Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s