Lumanare cu bujori si mac uscat

Lumanarile de cununie isi au rolul lor bine stabilit in obiceiurile de nunta. Unicitatea lumanarilor se face remarcata prin alegerea frumusetii aranajamentului floral.. Pentru o atmosfera de sarbatoare ce inspira rafinament si delicatete va recomandam sa alegeti o lumanare de nunta cu bujori, chamelaucium si mac uscat.

Bujorul este o floare de primavara, delicata si foarte parfumata care de-a lungul timpului a fost legata de tot soiul de legende. In folclor , bujorul era legat de luna , intrucat se credea ca fusese creat de zeita Lunii , pentru a reflecta pe timpul noptii razele Selenei . In vechime , bujorii erau folositi pentru tratarea unei mari varietati de afectiuni si ofereau protectie impotriva deochiului , ele fiind amplasate de-a lungul drumului catre usa de intrare a caselor.

Macul are de asemenea o semnificatie speciala.El era vazut in Grecia Antica drept un simbol al fertilitatii,o amuleta a iubirii, iar semintele acestuia erau folosite ca un ameliorator al sanatatii si vigorii .
Buchetul este implinit prin folosirea florii de ceara Chamelaucium. O specie de flori mici cu patru petale rotunjite si frunze in forma de ace de pin ce emana un miros minunat de lamaie-migdale.

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Un comentariu la “Lumanare cu bujori si mac uscat

  1. marian spune:

    buna ziua, se pot comanda acestea bujor si mac pentru 10 septembrie si cat costa.multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s