Lumanare cu bujori si mac uscat

Lumanarile de cununie isi au rolul lor bine stabilit in obiceiurile de nunta. Unicitatea lumanarilor se face remarcata prin alegerea frumusetii aranajamentului floral.. Pentru o atmosfera de sarbatoare ce inspira rafinament si delicatete va recomandam sa alegeti o lumanare de nunta cu bujori, chamelaucium si mac uscat.

Bujorul este o floare de primavara, delicata si foarte parfumata care de-a lungul timpului a fost legata de tot soiul de legende. In folclor , bujorul era legat de luna , intrucat se credea ca fusese creat de zeita Lunii , pentru a reflecta pe timpul noptii razele Selenei . In vechime , bujorii erau folositi pentru tratarea unei mari varietati de afectiuni si ofereau protectie impotriva deochiului , ele fiind amplasate de-a lungul drumului catre usa de intrare a caselor.

Macul are de asemenea o semnificatie speciala.El era vazut in Grecia Antica drept un simbol al fertilitatii,o amuleta a iubirii, iar semintele acestuia erau folosite ca un ameliorator al sanatatii si vigorii .
Buchetul este implinit prin folosirea florii de ceara Chamelaucium. O specie de flori mici cu patru petale rotunjite si frunze in forma de ace de pin ce emana un miros minunat de lamaie-migdale.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Un comentariu la “Lumanare cu bujori si mac uscat

  1. marian spune:

    buna ziua, se pot comanda acestea bujor si mac pentru 10 septembrie si cat costa.multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s