Lumanare de nunta cu orhidee verzi, crizanteme si cale

Lumanarile de nunta sunt aprinse de preot la intrarea in biserica si sunt tinute de nasi, sustinatori ai mirilor. Ele au o semnificatie aparte pentru eveniment fiiind cele care lumineaza calea tanarului cuplu. dupa modelul nasilor care au menirea de a-i indruma pe miri pe drumul vietii, de a le fi calauza si sprijin in momentele dificile si de a le lumina poteca spre o viata plina de impliniri si fericire.

Daca esti o fire eleganta si discreta, iar cuplul vostru s-a remarcat intotdeauna prin constanta, iubire si romantism este necesar ca si lumanarile de nunta sa fie tot in dulcele stil clasic care v-a caracterizat. Pentru asta va recomanadam o lumanare cu orhidee, cale si crizanteme.

Florile de orhidee au atras dintotdeauna interesul oamenilor. Ele au fost timp de secole si inca mai sunt, simbolul iubirii, luxului si frumusetii. Chinezii, inca de pe vremea lui Confucius, numeau orhideele „plantele care au parfum regal”. Chiar Confucius spunea ca „placerea de a revedea, dupa o lunga absenta un prieten drag poate fi comparata cu aceea pe care o simtim cand intram intr-o camera plina de orhidee”.

Tot in Orient crizantemele au fost cultivate atat pentru frumusetea lor, dar si pentru a fi folosite in medicina. In Japonia, spre exemplu, crizantema este o floare traditionala, simbolizand fericirea si longevitatea, in egala masura fiind un simbol al Casei Imperiale. Potrivit oricarui aranjament floral,ele reusesc sa aduca un plus de prospetime si culoare.

Probabil florile cele mai inconjurate de superstitii si evitate de obicei de mirese, calele au de fapt la inceputuri simbolul frumusetii magnifice, a mandriei si a elegantei si sunt cunoscute si drept „flori regale”.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s