Lumanare de nunta cu dendrobium si trandafiri peach

Pentru a crea o ambianta ca in povesti in cadrul celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra trebuie sa luati in considerare rolul pe care il vor juca lumanarile dumneavostra in conturarea povestii. Lumanarile de nunta cu aranjamente florale executate manual sunt o inlantuire intre forma, culoare si indemanare ce personalizeaza evenimentul dumneavoastra deosebit.

Lumanarea cu trandafirii si dendorbium nu poate decat sa dea un plus de eleganta si stil nuntii dumneavoastra. Inafara de a fi alegerea cea mai populara atunci cand vine vorba de a oferi cuiva drag flori, trandafirul poate decora placut atat aranjamentele de nunta cat si lumanarile! Simbol al dragostei, frumusetii trandafirii sunt de departe cele mai populare flori din intreaga lume.

Orhidee dendrobium este de asemenea, un tip de floare favorit cand vine vorba lumanarilor de nunta. Denumirea de orhidee a fost data de Teophrast, in lucrarile sale, iar in Grecia si Orientul Mijlociu, floarea era daruita mireselor ca simbol al fertilitatii.

Asa ca daca simbolistica florilor utilizate in aceasta lumanare nu v-a convins inca, atunci cu siguranta cromatica, amploare si compozitia acesteia vor inclina balanta spre o alegere fericita!

Reclame
Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s