Lumanare de nunta cu dendrobium si trandafiri roz

Asociate fiind cu romantismul si iubirea, in decorarea lumanarilor de nunta se tine seama de atat rochia viitoarei miresei cat si de buchetul pe care aceasta si-l va alege, pentru a armoniza cat mai bine elementele nuntii si pentru a aduce un plus de farmec cuplului de miri. De asemenea, stilul lumanarii si culoarea florilor trebuie adaptat la stilul nuntii si la personalitatea miresei.

Pentru ca stim cat de importante sunt aceste detalii pentru dumneavoastra, va propunem un tip de lumanare de nunta cu orhidee si trandafirii, menit sa satisfaca toate gusturile.

Orhideea curgatoare de tip dendrobium simbolizeaza inca din vechi timpuri aspiratia interioara a omului spre rafinament, bunatate si romantism. De aceea, ea nu poate fi mai potrivita pentru a fi folosita intr-un decor floral pentru lumanarea ta de nunta. Combinand acest tip de orhidee cu trandafirii roz, care in China antica erau cunoscuti ca fiind un simbolul al tineretii veti avea parte de o nunta proaspata si plina de voie buna!

Reclame
Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s