Lumanarile de nunta. Tipuri si optiuni.

Lumanarile de nunta au pe langa simbolismul si traditia aferenta si rolul de infrumuseta ceremonia prin intermediul aranjamentului floral, cel mai adesea in ton cu buchetul miresei. Tipul lumanarii (dreapta sau spiralata), lungimea sau ceara folosita sunt in general aspecte care trebuie sa fie luate in calcul cand se aleg florile ce le decoreaza.

Cele mai moderne tendinte in aranjarea lumanarilor de cununie constituie folosirea florilor tropicale si a diferitolor accesorii in completarea aranjamentului floral, cum ar fi perlele sau strasurile colorate.

In functie de preferinte si de tematica nuntii, exista numeroase optiuni din care puteti alege lumanarile, incepand cu tipul si culoarea florilor si pana la modelul lumanarii si ceara din care acestea sunt realizate.

In general se folosesc lumanari cilindrice, inalte de cel putin 60 de cm,in interiorul carora exista o tija metalica pentru a le spori rezistenta in a sustine aranjamentele florale. Exista si optiunea lumanarilor sculptate, carora li se pot atasa aranjamentele florale atat timp cat acestea permit acest lucru si sunt destul de rezistente.
Lumanari difera in functie de lungime variind intre 60cm, 80cm si 150cm(nelunad in calcul atele atasate pentru stabilitate) si grosime: 3,5cm, 4,5cm si 5,0cm.

Lumanarile de cununie raman o necesitate pentru cununia religioasa, ele simbolizeaza puritatea sufleteasca si noul inceput al celor doi miri.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Lumanari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s